HOME » Aanbod

1. Navigatiegesprek

We starten met een vrijblijvend navigatiegesprek. Waar staan jullie en waar wil je met jouw organisatie naar toe? Aan welke routes zit je te denken om daar te komen? Dit bespreken we tijdens het navigatiegesprek. Plan jouw navigatiegesprek in door contact op te nemen middels het contactformulier.

2. Quick Scan

Tijdens de Quick Scan breng ik de huidige positie van de organisatie in kaart. Vervolgens kijk ik welke route de organisatie het beste kan nemen naar de gewenste positie. Dit vormt een helder plan van aanpak. 

3. Executie

Verandering kost energie. Een goede opvolging is essentieel in het doen slagen van een plan. Deze energie lever ik graag. Ik stroop mijn mouwen op met als resultaat: 

 

Grip op de prestaties van machines 

Orde en overzicht

Een organisatie waar samen werken aan verbeteringen dagelijkse kost is 

Een ontspannen sfeer waarin mensen hun kwaliteiten optimaal inzetten

Een stevig fundament om het maximale resultaat uit de mensen en machines te halen


"Er is zoveel meer mogelijk wanneer mensen hun krachten bundelen."

 

Je zal mij vaak op de werkvloer zien, tussen de operators en de monteurs. Hier kom ik zelf vandaan en weet daarom hoe belangrijk het is dat het management en de werkvloer op één lijn zitten. Door goed te luisteren en direct te beginnen met het scheiden van hoofd- en bijzaken, dring ik snel door tot de essentie van een vraagstuk. Dit vertalen naar de juiste acties en anderen hierin meenemen, om deze acties te executeren, daar ligt mijn kracht. 

 

Bij het oplossen van een vraagstuk maak ik gebruik van methodieken zoals Lean Six Sigma en Total Productive Maintenance. Ik grijp mijzelf niet volledig vast aan deze methodieken, maar werk wel vanuit de gedachte hierachter aangevuld met gezond boerenverstand. Het zijn immers methodieken, geen doelen. Hierdoor kan ik de elementen gebruiken die passen bij een organisatie en vraagstuk. 

 

Zowel privé als zakelijk houd ik van orde en overzicht, wat kenmerkend is voor mijn manier van werken. Dit zorgt namelijk voor rust en dus de ruimte die nodig is voor groei en verbetering. Door aan de slag te gaan met de wijze waarop de mensen met elkaar werken, zorg ik ervoor dat zij zelfstandig de productieresultaten gaan verbeteren.