HOME » Aanbod

We starten met een kosteloos (maar wel waardevol) en vrijblijvend gesprek, waarin we kennis maken en jouw vraagstuk bespreken. Vanuit hier bepalen we hoe we verder gaan. We bespreken wat we verwachten en maken hier afspraken over.

Analyse & advies

Wat is er aan de hand en wat is er nodig om weer de regie te krijgen over het machinepark? Hier geef ik, toegespitst op jouw situatie, antwoord op. Dit vat ik samen in een rapport, geschreven in heldere taal met concrete acties. 

Uitvoering

Het is niet ongewoon dat organisaties geneigd zijn om terug te vallen in oude patronen, wanneer de werkdruk toeneemt. Verandering kost energie. Een goede opvolging is essentieel in het doen slagen van een plan. Deze energie lever ik graag. Ik stroop mijn mouwen op met als resultaat: 

 

Regie over de prestaties van machines

Orde en overzicht

Een organisatie waar samen werken aan verbeteringen dagelijkse kost is 

Een ontspannen sfeer waarin mensen hun kwaliteiten optimaal inzetten

Een stevig fundament om het maximale resultaat uit het machinepark te halen


"Er is zoveel meer mogelijk wanneer mensen hun krachten bundelen."

 

Je zal mij vaak op de werkvloer zien, tussen de operators en de monteurs. Hier kom ik zelf vandaan en weet daarom hoe belangrijk het is dat het management en de werkvloer op één lijn zitten. Door goed te luisteren en direct te beginnen met het scheiden van hoofd- en bijzaken, dring ik snel door tot de essentie van een vraagstuk. Dit vertalen naar de juiste acties en anderen hierin meenemen, om deze acties te executeren, daar ligt mijn kracht. 

 

Bij het oplossen van een vraagstuk maak ik gebruik van methodieken zoals Lean Six Sigma en Total Productive Maintenance. Ik grijp mijzelf niet volledig vast aan deze methodieken, maar werk wel vanuit de gedachte hierachter aangevuld met gezond boerenverstand. Het zijn immers methodieken, geen doelen. Hierdoor kan ik de elementen gebruiken die passen bij een organisatie en vraagstuk. 

 

Zowel privé als zakelijk houd ik van orde en overzicht, wat kenmerkend is voor mijn manier van werken. Dit zorgt namelijk voor rust en dus de ruimte die nodig is voor groei en verbetering. Door me te richten op zowel de mensen als de machines, zorg ik ervoor dat de mensen weer de regie krijgen over hun machinepark.